Zamówienie tymczasowej podróży do Niemiec pracownika polskiej firmy na podstawie VAN DER ELST VIZA

Funkcja w Niemczech dla pracownika z Ukrainy z naszej spółki na podstawie VAN DER ELST VIZA

Praca

Czy pracownicy ukraińscy z Nasz są skłonność legalnej pozycji w terenach Unii Europejskiej przez Polskę? Dużo pań planuje takie pytanie, że chętnie jest ubiegać się o naszą wizę niż o wizę innego świata z Grupie Europejskiej.

Praktyka w Niemczech dla pracownika z Ukrainy z własnej firmy na zasadzie VAN DER ELST VIZA

 

Zamówienie tymczasowej wyprawie do Niemiec pracownika własnej firmy na zasadzie VAN DER ELST VIZA

Zgodnie z wszą zasadą wiza do produkcji w każdym kraju UE nie zapewnia możliwości pozycji w żadnej spośród nich. Oznacza to, że jeśli otrzymasz polską wizę do kariery natomiast nie będziesz rozwijał w Polsce, będzie ostatnie naruszeniem prawa. Tak to, razem z naszą wizą roboczą, można odwiedzić inne kraje UE, jednak taka wiza nie daje uprawnienia do poważnego zatrudnienia w kolejnych krajach UE. Tak więc polskie ustawodawstwo nie zezwala na zajęcie w Niemczech w punktu uzyskania wizy roboczej do Nasz. To świadczy, po otwarciu własnej wizy roboczej, powinieneś grać w Polsce.

Van der Elst Viza sięga 1994 roku. Zatem przedsiębiorstwa z pewnego państwa UE są obowiązek kierować swoich ludzi do pozostałych krajów w związku z koniecznością produkcji. Należy pamiętać, że nie całe kraje UE stosują tę rezolucję. Na przykład Niemcy, Austria, Francja, Belgia i Holandia pogodziły się z decyzją i wydały takie wizy, a Włochy, Grecja, Luksemburg – nie.

Zamówienie tymczasowej wyprawie do Niemiec pracownika własnej firmy na zasadzie VAN DER ELST VIZA
Zamówienie tymczasowej wyprawie do Niemiec pracownika własnej firmy na zasadzie VAN DER ELST VIZA

Nasza firma, w jakiej pracuje obywatel Ukrainy, zatrudnia człowieka na drogę służbową (do produkcji / oferowania usług). Należy zauważyć, że proste delegowanie pracownika przez rodzimą spółkę do Niemiec nie podlega procedurze Van der Elst. Gość jest prowadzony do działania określonej czynności w Niemczech (konieczność produkcji). Termin, na jaki potrafi zostać oddelegowany, nie może występować 3 miesięcy.

Ponieważ polska wiza prawdopodobnie istnieć łatwa: – przez 180 dni (na zasadzie rejestracji przez pracodawcę wniosku o zatrudnienie osoby); – od 1 roku do 3 lat (pozwolenie na pracę wydane przez Terytorium Województwa), widać, że po otrzymaniu sześciomiesięcznej polskiej wizy służbowej (wydawanej raz w roku) w obiektu odbycia podróży służbowej do Niemiec w przeciągu roku, będzie ważna tylko 3 miesiące.

Głównym powodem takiej wycieczek jest porozumienie między naszą spółką a jednostką w Niemczech. Aby dokonać taką podróż służbową, pracownik musi uzyskać dodatkową wizę – „Van der Elst Visa”.

Po otrzymaniu wizy Van der Elst, musisz zwrócić wniosek do biura wizowego Ambasady Niemiec w Warszawie, jakie jest Departamentem przyjmującym wnioski o wizę z całej Nasz.

Aby osiągnąć dodatkową wizę, „Van der Elst Visa” jest zobowiązana do zapoznania dokumentów, wśród których ważne są: danie na praktykę w Polsce, karta ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków medycznych, umowa między firmami polskimi i niemieckimi, pisemne potwierdzenie harmonizacji warunków pracy między niemiecką nazwą a kierowany człowiek także kolejni.

Należy jednocześnie zauważyć, że ambasada zastrzega sobie należeć do żądania dodatkowych dokumentów.

źródło artykułu: Praca w Niemczech dla pracownika z Ukrainy VAN DER ELST VIZA

Dodaj komentarz

avatar
  Subscribe  
Powiadom o